21.07.2015

Historický krok ve spolupráci mezi AČPM a pojišťovnou D.A.S.

Podpis_smlouvy_th-1be4ca91e758daddc86abd14ec9b5fcd.jpg Předseda Asociace českých pojišťovacích makléřů Ivan Špirakus a generální ředitelka české pobočky D.A.S. Rechtsschutz AG Jitka Chizzola podepsali exkluzivní smlouvu, která členům AČPM otevírá přístup k čerpání unikátní služby právního poradenství od D.A.S., a to zcela zdarma.

Tento krok je vyvrcholením dlouhodobé spolupráce mezi makléři sdruženými v AČPM a pojišťovnou právní ochrany D.A.S.

Jak připomíná předseda AČPM Ivan Špirakus , mezi hlavní úkoly Asociace patří pomáhat členům ve zvyšování kvality služeb poskytovaných klientům a zároveň v budování jejich firem. Právě možnost opřít se o dvacetileté zkušenosti D.A.S. je jednou z cest, jak toho dosáhnout. Nároky ČNB jako orgánu státního dohledu na pojišťovací zprostředkovatele se stále zvyšují, a proto je poradenství v oblasti regulace a správního práva základním prvkem speciálního produktu pro členy AČPM. „Máme velkou radost, že se nám podařilo – díky vstřícnosti vedení D.A.S. – vytvořit unikátní produkt, který je pro členy AČPM skutečnou přidanou hodnotou a hmatatelným benefitem členství“, dodává předseda AČPM.


Podpis_smlouvy-6eec20ade2675f34485d0298c23ad1e2.jpg

D.A.S. nedávno oslavila 20. výročí své působnosti v ČR. J ako jediná specializovaná pojišťovna svého druhu na českém trhu nabízí výjimečnou službu, která klientům zajišťuje komplexní právní servis bez vynaložení dalších peněz – pojištění právní ochrany. Dohodu s AČPM považujeme za potvrzení správnosti naší dlouhodobé filozofie, že jedině kultivací vztahu pojišťovna – makléř můžeme dosáhnout společného cíle, kterým je spokojený klient“ , říká Jitka Chizzola , generální ředitelka D.A.S. pro ČR.